Lav selv webfilm, der booster din business og gør det meget nemmere for dine kunder at vælge dig!

Referencer

Jacob Salmon, Konsulent, Elevated ApS

”Filmskole for Selvstændige var lige det der skulle til for mig, for at jeg kom videre med at lave videoer. Jeg kan godt li', at det er så enkelt. Det fortæller ikke mere end lige det, man skal bruge i forhold til teknik og indhold. Jeg har haft rigtig meget glæde af det og har nu flere videoer på YouTube.”

Kirsten Solvej
Master erhvervscoach og workshopleder

”Filmskole for Selvstændige er et genialt produkt. Jeg har siddet ved min PC og sat mig ind i lige dét jeg behøvede vide for at komme i gang – hverken mere eller mindre. Det er ekspertviden når jeg har brug for det, både i videoerne og i det online forum. Og så kan jeg vende tilbage igen og igen, når jeg har brug for at opsummere. Det giver overblik og de specifikke detaljer, som jeg vurderer er helt afgørende for at få succes med egen produktion af film. Det betyder at jeg har sparet masser af tid. Det betyder også, at jeg går den lige vej til film med et professionelt look, jeg selv kan producerer. Og ikke mindst så har produktet givet mig mange kreative filmidéer – udover de 2 muligheder, som Mikael gennemgår i Filmskolen. Så til dig derude – det er bare med at springe i gang!”

Malene Bjerre, Cand.mag, Sprogvaskeriet

”Jeg er vild med det pædagogiske i Filmskole for Selvstændige. De små videoer forklarer helt enkelt, hvad jeg skal gøre, skridt for skridt, og får mig til at tænke, at det her kan jeg da sagtens finde ud af.”

Per Andersen, Aalborg Akupunktur

”Jeg føler at man virkelig bliver taget i hånden og bliver ført gennem kurset på en let og forståelig måde. Hele kurset er delt op i sekvenser som er let forståelige. Er der noget man ikke lige fik med ved første gennemgang, er det jo herlig let at gå tilbage, det er blot at klikke igen på det pågældende afsnit. Man er dejlig fri for at skulle sidde og lave notater og derved måske gå glip af noget af indholdet i kurset.

Kurset er bygget godt og grundigt op, der er intet overladt til tilfældigheder, og man er godt rustet til selv at lave en god salgsvideo, hvis man følger de anvisninger der er i kurset.”

Hvad koster det?

Pris kr. 2.450,- + moms for ubegrænset adgang til on-line kursus + gratis Q&A dag i Filmbyen.
Fuld returret
Hvis du af en eller anden grund skulle fortryde dit køb, vil jeg tilbyde dig fuld returret og alle pengene tilbage indenfor 14 dage fra købsdato.

Hvem står bag?

Jeg hedder Mikael Johnsen og har 20 års erfaring med produktion af TV, video og nyheder fra blandt andet DR og TV2. Jeg begyndte i branchen som redigeringstekniker og fotograf og har altid elsket at arbejde alene med et kamera.
Jeg driver til daglig mit produktions-
selskab, Click Film, i Filmbyen, Århus. Hvis du tilmelder dig Filmskole for Selvstændige vil du blive inviteret til workshop eller Q&A-dag, hvor du kan komme og få hjælp til spørgsmål, du er stødt på.

Professionel hjælp

Vil du have sparring til din virksom-
hed eller skarpere markedsføring? Så ring til Christina Klitsgaard. En af de bedste rådgivere på sit felt:

christinaklitsgaard.dk
Har du alt for travlt med din forretning til selv at gå i gang med at lave film til hjemmesiden, så få en professionel til det:

clickfilm.dk